Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar la teva navegació, recopilar informació estadística sobre els teus hàbits de navegació i mostrar publicitat i anuncis relacionats amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que n'acceptes l'ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a Avís ús de cookies.

Avís legal i Política de privadesa de dades

En compliment del que estableix la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informem que aquesta pàgina web és propietat de Baulenas Aulet, S.L., d'ara endavant Baulenas Aulet, amb domicili al C/ Taradell 19, 08551 Tona, amb CIF núm. B61223046 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Llibre 29393,Foli 0113, Secció GENERAL, Fulla 157499.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti amb nosaltres a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o del telèfon 93 8870557.

L'accés a la nostra pàgina web per part de l'usuari està condicionat a la prèvia lectura i a l'acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS, vigents en el moment de l'accés, que li preguem que llegeixi atentament. Si l'usuari no hi estigués d'acord, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i d'operar-hi.

A través de la nostra pàgina web oferim múltiples serveis telemàtics, informació sobre Baulenas Aulet, i diversos continguts relatius al món de les assegurances, sense que tal cosa suposi cap tipus de relació professional ni mercantil amb l'usuari

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i la configuració del nostre site web, i fins i tot suprimir-la de la xarxa, així com els serveis i els continguts oferts, i tot això de manera unilateral i sense avís previ.

DRETS D'AUTOR

  • Tots els continguts, texts i imatges presents en la nostra pàgina web són propietat de Baulenas Aulet i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial.
  • L'usuari únicament té dret a un ús privat d'aquests, i necessita autorització expressa de Baulenas Aulet per tal de modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o per exercir qualsevol altre dret que pertanyi al seu titular.
  • Baulenas Aulet és una marca registrada, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o la inserció d'aquestes marques sense la nostra deguda autorització.

CONDICIONS D'ACCÉS

L'accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre.

L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina web d'acord amb la bona fe, les normes d'ordre públic, amb les presents Condicions Generals d'Ús i, sent el cas, d'acord amb les condicions específiques d'ús que poguessin ser d'aplicació. L'accés al nostre website té lloc sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en qualsevol circumstància dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Baulenas Aulet, en virtut del que estableix la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic en relació al deure de col·laboració amb els organismes competents, suspendrà el servei contractat quan sigui instat per l'organisme judicial o administratiu que li ho sol·liciti formalment. Així mateix, si Baulenas Aulet té coneixement i certesa que s'estan cometent presumptes accions il·lícites o que vulnerin els drets de tercers, ho posarà en coneixement de les autoritats competents.

L'usuari té especialment prohibida la utilització i l'obtenció dels serveis i els continguts que s'ofereixen en aquesta pàgina web per procediments diferents dels estipulats en les presents condicions d'ús, i essent el cas, en les condicions contractuals que regulin l'adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control pel que fa a la informació, als continguts i als serveis que es trobin en d'altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços (links, bàners, botons, cercadors...) que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que Baulenas Aulet queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tot tipus que poguessin derivar-se de la utilització, per part de l'usuari, d'aquestes pàgines Web alienes a la nostra empresa, i li recomanem a l'usuari que llegeixi els avisos legals que regulen tots els sites web.

L'existència d'hiperenllaços en pàgines web alienes que permetin l'accés al nostre portal no implicarà en cap cas l'existència de relacions comercials o mercantils amb el/la titular de la pàgina web on s'estableixi l'hiperenllaç, ni l'acceptació per part de Baulenas Aulet dels seus continguts o serveis.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Sempre que no sigui estrictament necessari, limitem l’us de les dades a la mera tinença per realitzar els oportuns contactes o donar resposta a les peticions d’informació que se’ns ha requerit.

Dit això, Baulenas Aulet els informa que per facturar-li els serveis prestats i per proporcionar-li les novetats comercials de la nostra empresa, enviar-li enquestes de satisfacció o per sol·licitar informació, cal que ens proporcioni certes dades de caràcter personal que, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), seran objecte de tractament automatitzat i seran incorporades als nostres fitxers corresponents amb l'exclusiva finalitat de proporcionar-li els serveis oferts. Així mateix, l'informem que els nostres fitxers estan legalment inscrits al Registre General de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb els següents codis

CONSENTIMENT I AUTORITZACIÓ AL TRACTAMENT AUTOMATITZAT DE LES TEVES DADES PERSONALS

Baulenas Aulet, en tant que responsable dels fitxers, considera que des del moment en què ens facilita les seves dades de caràcter personal a través dels diversos formularis que conté aquesta pàgina o mitjançant correu electrònic, ens està atorgant la seva autorització i el consentiment exprés per al tractament de les seves dades en els nostres fitxers, si bé amb caràcter renovable i sense efectes retroactius, i que accepta les polítiques de privadesa referents a les seves dades, que seran tractades en absoluta confidència i complint totes les exigències legals recollides a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i al Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, i a tota la resta de legislació aplicable. Les presents polítiques de privadesa es regeixen per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, i hi queden sotmesos tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta web.

El subministrament de dades per part de menors de 14 anys no està permès sense la necessària autorització dels seus pares o tutors legals. Baulenas Aulet queda eximida de qualsevol responsabilitat, donada la impossibilitat de comprovació efectiva de l'edat de l'USUARI/A, derivada del subministrament de dades personals de menors de l'edat indicada.

QUINES DADES SOL·LICITEM I AMB QUINA FINALITAT

Baulenas Aulet l'informa que en cap cas està obligat a facilitar-nos les seves dades personals, i que aquestes siguin les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a complir amb la finalitat per la qual es recullen; no obstant això, aquestes dades són imprescindibles per poder proporcionar-li els serveis oferts, per la qual cosa les dades dels formularis ressenyats amb un asterisc (*) són d'obligada resposta.

La finalitat de la sol·licitud de dades personals a través de la nostra pàgina web no és una altra que la de poder oferir-li els següents serveis:

  • Informar dels serveis de Baulenas Aulet: sol·licitem les seves dades personals amb la finalitat de proporcionar-li la informació comercial de qualsevol dels nostres serveis que ens sol·liciti o que Baulenas Aulet que cregui que li poden ser del seu interès, així participació en sorteigs, esdeveniments i enquestes de satisfacció (Fitxer Comercial).
  • Formularis de contacte per contestar a les seves sol·licituds d'informació o dubtes (Fitxer de Clients o Comercial), i remetre-li informacions comercials dels nostres serveis.

Baulenas Aulet es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

DRETS D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ DE LES SEVES DADES PERSONALS

En qualsevol moment té el dret d'oposar-se a l'enviament d'informacions comercials, així com d'accedir gratuïtament als nostres fitxers per consultar les seves dades, per rectificar-les si són errònies o si han variat i de cancel·lar-los si no desitja seguir estant-hi incorporat. Pot comunicar-nos el dret que vulgui exercir en els termes establerts reglamentàriament dirigint-se a Baulenas Aulet S.L. – Responsable Protecció de Dades – C/ Taradell 19, 08551 tona (Barcelona- Espanya), o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El client és coneixedor que, a falta d'autorització la Corredoria no podrà transmetre a les entitats asseguradores les seves comunicacions de resolució de contracte o modificació, i en cas d'acabament del contracte per voluntat de l'asseguradora, no podrà buscar-cobertura en una altra entitat.

Cessió o comunicació de les seves dades

Baulenas Aulet l'informa que les seves dades són tractades de forma confidencial i que fins que no se’ns demana la nostra actuació com a mediadors d’assegurances o la prestació d’algun tipus de servei, són utilitzades exclusivament de manera interna i amb les finalitats indicades. Per tant, no les cedim ni les comuniquem a cap tercera persona, tret que l'usuari ens hi autoritzi, i en els casos legalment previstos i per sol·licitud judicial o administrativa.

En compliment de la Llei orgànica 26/2006 de mediació d’assegurances, en el moment que ens sigui sol·licitats els nostres serveis, i en concret els nostres serveis com a mediador d’assegurances, els comuniquem que serà necessari que ens designi a la Corredoria com a mediador respecte als seus riscos, programes d'assegurances o pòlisses i que ens signi la corresponent autorització expressa de utilització i sessió de dades.

ACTUALITZACIÓ I CANCEL·LACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que, perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació, en cas contrari, no responem de la seva veracitat. Així mateix, ens certifica que totes les dades que vostè ens facilita són certes, vigents i pertinents per a la finalitat per la qual les sol·licitem, i que les facilita en el seu nom. Entenem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir-hi incorporat fins que Baulenas Aulet ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

Baulenas Aulet els informa que per imperatiu de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic mantindrà durant 12 mesos les dades necessàries per conèixer des de quin terminal es va produir l'accés a la xarxa (adreces IP dels usuaris/àries).

Ambdues parts s'exoneren de qualsevol responsabilitat derivada de l'incompliment d'una de les parts respecte a la normativa espanyola en matèria de protecció de dades personals, relacionat amb l'execució dels acords de Condicions Generals de Contractació de serveis.

Amb caràcter general queda absolutament prohibit facilitar dades personals als menors de 14 anys sense el consentiment de pares o tutors legals.

El client reconeix que la prestació del servei contractat implica la possibilitat d'accés als fitxers de tractament de dades responsabilitat del client per part de Baulenas Aulet. En cap cas aquests accessos tindran la consideració de comunicació o cessió de dades, i es regiran pel que s'estipula a l'article 12 de la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades i als articles 20, 21 i 22 del Reial Decret 1720/2007, i en conseqüència Baulenas Aulet tractarà els seus fitxers com a encarregat de tractament del client, i per consegüent ens comprometem al següent:

  • Complir totes les obligacions derivades de la LOPD i el Reial Decret 1720/2007.
  • Tractar les dades personals únicament conforme a la finalitat i les instruccions dels responsables dels fitxers, i durant la vigència del present acord i de les Condicions Generals de Contractació dels serveis.
  • A no aplicar o utilitzar les dades personals subministrades amb un objectiu diferent del que figura en el present acord i en les Condicions Generals de Contractació de serveis, ni les comunicarà, ni tan sols per a la seva conservació, a altres persones.
  • Adoptar les mesures d'índole tècnica i organitzativa que li corresponguin per garantir la seguretat de les dades personals subministrades. Per això aplicarà totes les mesures de seguretat de nivell bàsic exigides en el Reial Decret 1720/2007.
  • Si les dades subministrades pel client corresponen a nivells de seguretat alts, el client ho haurà de comunicar expressament a Baulenas Aulet per mitjà d'un correu electrònic, amb l'objectiu que Baulenas Aulet analitzi la viabilitat de l'adopció de les mesures de seguretat corresponents.Baulenas Aulet es reserva el dret de no admetre el subministrament de dades de nivells superiors al bàsic.
  • Una vegada finalitzada la prestació, les dades personals s'hauran de destruir o tornar al responsable dels fitxers.
  • Totes les dades personals subministrades tenen el caràcter de confidencials.Baulenas Aulet haurà de comunicar i fer complir als seus empleats les obligacions establertes en el present contracte i, en concret, les relatives al deure de secret i seguretat.
  • L'encarregat de tractament comunicarà al responsable dels fitxers qualsevol sol·licitud d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que rebi en els terminis i les formes previstes a la Llei.
  • En el supòsit que l'encarregat de tractament incompleixi algun dels requisits i les estipulacions pactades en les condicions generals de contractació i destini les dades a una altra finalitat, o les comuniqui, serà considerat responsable del tractament, i respondrà de les infraccions en què hagués incorregut personalment, i s'exonera de tota responsabilitat el responsable dels fitxers.
  • L'acceptació electrònica del present contracte té plena validesa jurídica pel compliment de l'exigència de l'article 12 de la LOPD que el contracte amb l'encarregat de tractament es faci per escrit. No obstant això, si ho preferiu en format paper, us podeu descarregar el document en PDF.

COOKIES

Amb l'objectiu de facilitar la navegació a la nostra web es poden utilitzar cookies, i en conseqüència, l'usuari accepta expressament el seu ús i els seguiments d'IP. L'analitzador de tràfic del site utilitza cookies i seguiments d'IP que permeten recollir dades a efectes estadístics: data de la primera visita, quantitat de vegades que s'ha visitat, data de l'última visita, URL i domini del qual prové, explorador utilitzat i resolució de la pantalla. No obstant això, l'usuari, si ho desitja, pot desactivar i/o eliminar aquestes cookies seguint les instruccions del seu navegador d'Internet. En cap cas les cookies proporcionen dades personals de l'usuari.

GARANTIA DE CONFIDENCIALITAT I SEGURETAT DELS FITXERS AUTOMATITZATS

Baulenas Aulet, com a resposta a la confiança dipositada en nosaltres i tenint en compte la importància en matèria de protecció i confidència que requereixen les seves dades personals, els informa que ha adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per a salvaguardar la seva seguretat, tal com ho exigeix el Reial Decret 1720/2007 que conforma el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal. No obstant això, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Baulenas Aulet conté enllaços amb altres websites aliens a la nostra empresa, de manera que no podem garantir ni responem per la seguretat respecte a les seves dades personals que l'usuari proporcioni en aquests portals. En conseqüència, li recomanem que revisi les polítiques de privadesa d'aquestes pàgines web.

Baulenas Aulet pot modificar les presents polítiques de privadesa per adaptar-les a les mesures legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.

COMUNICACIONS AMB L'USUARI

En compliment de l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, que prohibeix l'enviament de comunicacions comercials a través de correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament pels seus destinataris, l'informem que mitjançant l'acceptació de les condicions generals de contractació o la sol·licitud d'informació comercial, ens autoritza expressament a remetre-li els nostres enviaments tècnics, comercials, publicitaris, informatius o promocionals per mitjà de correu electrònic a l'adreça d'e-mail que ens faciliti, sempre amb caràcter revocable en cada un dels nostres enviaments, o abans de la seva recepció al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

RESPONSABILITAT

En posar a disposició de l'usuari aquesta pàgina web volem oferir-li tota una sèrie de serveis i continguts de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació d'aquests serveis, així com en els mitjans tecnològics emprats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i d'altres elements que d'alguna manera puguin perjudicar el sistema informàtic, els documents i els fitxers de l'usuari.

Baulenas Aulet no garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, siguin propis, de tercers o enllaçables amb altres websites, i queda otalment exonerada de qualsevol responsabilitat que es derivi del seu ús.

Baulenas Aulet no garanteix el correcte funcionament respecte a la disponibilitat i continuïtat de la nostra pàgina web. En la mesura del possible, intentarem posar en coneixement dels usuaris/àries qualsevol interrupció en el servei i resoldre-la com més aviat millor. No obstant això, Baulenas Aulet queda eximida de qualsevol responsabilitat que es derivi de l'incorrecte funcionament o de les interrupcions de la nostra pàgina web.

L'usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web, sent l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina es derivi, incloent-hi, de manera enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a Baulenas Aulet per qualsevol reclamació derivada, directament o indirecta, de tals fets.

L'USUÀRI/A reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió d'error en aquestes i, per tant, les accepta íntegrament i expressa.

L'USUÀRI/A és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, impliquen l'acceptació de les presents condicions d'ús.

Tot allò referent a la nostra pàgina web es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En cas que es produeixi cap discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i el contingut d'aquesta pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa a cap altre fur, als Jutjats i Tribunals de Vic.

ATENCIÓ: Les presents Condicions Generals d'Ús han estat modificades amb data 12-05-2016. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: per favor, comprovi la data d'emissió cada vegada que es connecti a la nostra pàgina web i així tindrà la seguretat que no s'ha produït cap modificació que l'afecti.

Per qualsevol qüestió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de les dades indicades més amunt.

Articles d'interès

Ens posem en contacte

Nom*
Introdueix el teu nom

Cognoms
Introdueix els teus cognoms

Telèfon*
Telèfon no vàlid

Preferència horària
Introdueix l'horari de contacte

Assumpte
Introdueix l'assumpte

No sóc un robot*
No sóc un robot
  Refrescarentrada no vàlida

La nostra política d'us d'aquestes dades és simple i clara:
Només utilitzarem aquestes dades per contactar amb vostè, resoldre la seva consulta o enviar-li la informació que ens demana. Res mes.

Avantatges Baulenas Aulet

Som una corredoria

Professionals, assessors, especialistes independents i imparcials en la mediació d’assegurances

Equip humà professional i estable

Som un equip de professionals amb una àmplia experiència i en constant formació

El client per davant

T’escoltarem i analitzarem les teves necessitats per tal d’oferir-te les millors solucions

Sempre al teu servei

Davant d’un problema o un sinistre sempre pots comptar amb nosaltres perquè ens ocupem de les gestions

Som consultors

Analitzem el client com un tot i això ens permet dissenyar programes d’assegurances integrals

Productes de primer nivell

Treballem amb un ampli ventall de companyies que ens permet trobar les solucions que millor s’adapten al client

Ens posem a la teva disposició

Avantatges Baulenas Aulet

Som una corredoria

Professionals, assessors, especialistes independents i imparcials en la mediació d’assegurances

Equip humà professional i estable

Som un equip de professionals amb una àmplia experiència i en constant formació

El client per davant

Us escoltarem i analitzarem les vostres necessitats, per tal d’oferir-vos les millors solucions

Sempre al vostre servei

Davant d’un problema o un sinistre sempre podeu comptar amb nosaltres perquè ens ocupem de les gestions

Som consultors

Analitzem el client com un tot i això ens permet dissenyar programes d’assegurances integrals

Productes de primer nivell

Treballem amb un ampli ventall de companyies que ens permet trobar les solucions que millor s’adapten al client

Ens posem a la vostra disposició